GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετράκος: Η Ελλάδα πλήρωσε τη νύφη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης

«Η λογική είναι ότι πρέπει να βρεθεί λύση. Όχι επειδή συμφέρει μόνο την Ελλάδα. Αυτό είναι κυρίως προς το συμφέρον των Ευρωπαίων. Δεν είναι ...

Πετράκος: Η Ελλάδα πλήρωσε τη νύφη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης

«Η λογική είναι ότι πρέπει να βρεθεί λύση. Όχι επειδή συμφέρει μόνο την Ελλάδα. Αυτό είναι κυρίως προς το συμφέρον των Ευρωπαίων. Δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας», δήλωσε ο Θανάσης Πετράκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον RealFm και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Παράλληλα, ο κ. Πετράκος, επισήμανε: «η Ελλάδα πλήρωσε τη νύφη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και του ιδιωτικού χρέους των ιδιωτικών τραπεζών της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας», ενώ συμπλήρωσε ότι το πρόβλημα με τη συμφωνία δεν είναι οι προτάσεις και οι λύσεις που δίνει η ελληνική πλευρά, αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση των ηγετών να αναγνωρίσουν ότι το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί.

Τέλος,  ο Θανάσης Πετράκος σημείωσε: "Ο ελληνικός λαός δεν μας πλήρωσε για να μείνουμε πάση θυσία στην ευρωζώνη, αλλά ούτε για να μείνουμε πάση θυσία¨".  

 

Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση