GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Θα έχουμε θετική κατάληξη

Η Ελλάδα και οι πιστωτές της θα οδηγήσουν τις διαπραγματεύσεις σε θετική κατάληξη στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου, εκτίμη...

Φλαμπουράρης: Θα έχουμε θετική κατάληξη

Η Ελλάδα και οι πιστωτές της θα οδηγήσουν τις διαπραγματεύσεις σε θετική κατάληξη στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου, εκτίμησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σε άτυπη επαφή του με το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως εξήγησε ο κ. Φλαμπουράρης, μια συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές θα χρειαστεί να έχει σαφή αναφορά στην εκκίνηση των συζητήσεων για την απομείωση του ελληνικού χρέους, καθώς και σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα, που θα είναι αρκετά μεγάλο ώστε να συμβάλει στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν αποδέχεται νέες περικοπές στις συντάξεις, ωστόσο εξετάζει τη μείωση του αριθμού των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

Πρόσθεσε ακόμα πως η κυβέρνηση δεν επεξεργάζεται Plan B, διότι είναι βέβαιη ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, ενώ αναφερόμενος στην κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν κάνει κινήσεις για την απομάκρυνση του Γιάννη Στουρνάρα από την θέση του. Όπως επεσήμανε, "τέτοιες αψιμαχίες δεν ανήκουν στις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Ωστόσο, συμπεριφορές που δεν συνάδουν προς τους αντίστοιχους θεσμικούς ρόλους, δεν μπορεί παρά να καταγράφονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση