GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ταχυδρόμοι που... έκλεψαν τα Χριστούγεννα

Καθόλου... χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν είχαν τρεις ταχυδρομικοί υπάλληλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εκμετα...

Οι ταχυδρόμοι που... έκλεψαν τα Χριστούγεννα

Καθόλου... χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν είχαν τρεις ταχυδρομικοί υπάλληλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύθηκαν ένα πρόγραμμα αγοράς δώρων για φτωχά παιδιά για να αποκτήσουν οι ίδιοι τα... χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

Οι τρεις υπάλληλοι εργάζονταν στην “Επιχείρηση Άγιος Βασίλης” των αμερικανικών ταχυδρομείων, ένα πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου παιδιά γράφουν γράμματα στον Άη Βασίλη ζητώντας χριστουγεννιάτικα δώρα. Κατόπιν, τα γράμματα αυτά τα επεξεργάζονται ταχυδρομικοί υπάλληλοι, που μετά ενθαρρύνουν πολίτες να “υιοθετήσουν” τα παιδιά αυτά, αγοράζοντάς τους τα δώρα που ζητούν.

Όμως οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν μία... καλύτερη ιδέα: Έγραφαν οι ίδιοι γράμματα, προσποιούμενοι ότι ήταν φτωχά παιδιά, και φρόντιζαν τα γράμματα αυτά να βρίσκονται πάντα στο γραφείο όπου οι πελάτες μπορούσαν να “υιοθετήσουν” φτωχά παιδιά, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό υπολογιστές, tablets, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα.

Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών κατηγορούνται επιπλέον ότι άλλαζαν τις διευθύνσεις στις οποίες προορίζονταν τα δώρα για φτωχά παιδιά, στέλνοντάς τα στα σπίτια τους!

Και οι τρεις συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ταχυδρομική απάτη, συνωμοσία, ενώ οι δύο εξ αυτών κατηγορούνται και για λήψη υποκλαπείσας αλληλογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση