GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Δεν υπάρχει σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε σήμερα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι αξιωματούχοι του εργάζονται πάνω σ' ένα σχέδι...

Γερμανία: Δεν υπάρχει σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε σήμερα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι αξιωματούχοι του εργάζονται πάνω σ' ένα σχέδιο που θα επιτρέπει την ελεγχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους οποιασδήποτε χώρας δεν δύναται να εξοφλήσει τις οφειλές της.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε από αξιωματούχους να καταστρώσουν σχέδια για ένα σύστημα αναδιάρθρωσης του χρέους ώστε να μπορεί να παραμείνει στο ευρώ μια χώρα που δεν είναι σε θέση να εξοφλήσει τις οφειλές της.

Ωστόσο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε σήμερα ότι γίνεται οποιαδήποτε προετοιμασία για ένα τέτοιο πλαίσιο.

"Η πληροφορία αυτή δεν είναι σωστή", δήλωσε ο εκπρόσωπος. "Επικεντρώνουμε πλήρως τις προσπάθειές μας στην επίλυση της τρέχουσας ελληνικής κρίσης εντός του πλαισίου του τρέχοντος προγράμματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση