GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Ντέλαγουερ ο Ομπάμα για τον επικήδειο του Μπο Μπάιντεν

Σήμερα, στο ναό St. Anthony του Ντέλαγουερ θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη γιου του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, παρο...

Στο Ντέλαγουερ ο Ομπάμα για τον επικήδειο του Μπο Μπάιντεν
Σήμερα, στο ναό St. Anthony του Ντέλαγουερ θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη γιου του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα. Ο Μπο Μπάιντε πέθανε πριν από μία εβδομάδα από καρκίνο, σε ηλικία 46 ετών και η κηδεία του έγινε την Πέμπτη, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.  Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Αμερικανός πρόεδρος θα εκφωνήσει τον επικήδειο για τον φίλο του, Μπο, στη σημερινή τελετή και θα μιλήσει σχετικά με τον χαρακτήρα του εκλιπόντος, τις αρχές του ως οικογενειάρχη και ως πολιτικό και τον τρόπο που αγαπούσε την πατρίδα του.
Επίσης, σύμφωνα με τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στην τελετή πρόκειται να τραγουδήσει και ο αγαπημένος τραγουδιστής του εκλιπόντος, Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay. 
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε γίνει γνωστό πως ο  Μπο Μπάιντεν υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσινγκτον.
Είχε υπηρετήσει για έναν χρόνο στο Ιράκ, με βαθμό λοχαγού και - έπειτα από οκτώ χρόνια στον θώκο του υπουργού Δικαιοσύνης της πολιτείας Ντέλαγουερ - ο Μπάιντεν είχε προσληφθεί από την δικηγορική εταιρεία Grant & Eisenhofer, η οποία ειδικεύεται σε επενδυτικά θέματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση