GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παφίλης: Όχι στη συμφωνία-λαιμητόμο, να την μπλοκάρει ο λαός

Για συμφωνία-λαιμητόμο για τον λαό, που προσθέτει νέα πιο βάρβαρα μέτρα στα ήδη υπάρχοντα, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τ...

Παφίλης: Όχι στη συμφωνία-λαιμητόμο, να την μπλοκάρει ο λαός
Για συμφωνία-λαιμητόμο για τον λαό, που προσθέτει νέα πιο βάρβαρα μέτρα στα ήδη υπάρχοντα, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ,Θανάσης Παφίλης, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια.

Όπως είπε, η κυβέρνηση “κοροϊδεύει τον κόσμο” αφού δεν καταργεί τα μνημόνια και “τα βάρβαρα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων” και “φέρνει καινούργια, ύψους 8 δισ. ευρώ”.

Ο κ. Παφίλης αναρωτήθηκε “δεν θα αυξηθούν οι έμμεσοι φόροι, και πρακτικά αν αυξηθούν δεν θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;”, ενώ σημείωσε ότι δεν καταργείται καμία φοροαπαλλαγή και τα προνόμια από τους αναπτυξιακούς νόμους των επιχειρηματικών ομίλων.

“Εμείς λέμε όχι στη συμφωνία, να την μπλοκάρει ο λαός. Καμία αναμονή. Όλοι στο δρόμο, με αιτήματα κατάργηση των Μνημονίων, ανάκτηση των απωλειών. Μαξιμαλιστικά; Εσείς που είστε κυβέρνηση σήμερα αυτά δεν λέγατε προεκλογικά; Τώρα τι λέτε; Επώδυνη αλλά έντιμη συμφωνία”, κατέληξε ο κ. Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση