GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό

Στις 00:45 αναμένεται στην Αθήνα μέσω Ζυρίχης ο Μικαέλ Εσιέν, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Γκανέζος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσει...

Στην Αθήνα ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό
Στις 00:45 αναμένεται στην Αθήνα μέσω Ζυρίχης ο Μικαέλ Εσιέν, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Γκανέζος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μίλαν και έρχεται για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, που αν όλα πάνε καλά θα υπογραφεί στη συνέχεια κι αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας αποφέροντάς του περίπου 1,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Εσιέν θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για να επιστρέψει λίγο πριν την προετοιμασία για... μόνιμη εγκατάσταση.

Παρά το προχωρημένο ώρας, τον 32χρονο άσο αναμένεται να υποδεχτούν πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο.
Από εκεί και πέρα, σύντομα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Καλτσά, Λουντ και Βέμερ, ακολουθεί ο Εσιέν, ενώ έπονται οι κινήσεις για στόπερ (σίγουρα ένας, πιθανώς και δεύτερος ως εφεδρική λύση), φορ και ίσως έναν μεσοεπιθετικό. Επίσης εκκρεμεί να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ο δανεικός από τη Σάντερλαντ Μαυρίας και αν είναι εφικτή η περίπτωση επιστροφής του Αμπέντ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση