GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούν και τρίτο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στον Βόλο

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου. Το σπίτι, που βρίσκεται στην καρδιά των Άνω Λεχωνιώ...

Αναζητούν και τρίτο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στον Βόλο

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου. Το σπίτι, που βρίσκεται στην καρδιά των Άνω Λεχωνιών του Βόλου, μόλις 50 μέτρα μακριά από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Αρτέμιδας, είναι μέσα στον αύλιο χώρο ενός μεγαλύτερου οικοπέδου.

Στο κρησφύγετο βρέθηκαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα και πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανεβάζουν το ποσό σε 400.000 ευρώ. Επίσης, στο σπίτι βρέθηκε και ένα λάπτοπ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζει στην Κύπρο, οι ενοικιαστές ήταν ένα ζευγάρι, που είχαν μαζί τους και ένα μικρό κοριτσάκι, όχι μεγαλύτερο των 3 ετών. Ο άνδρας εμφανίσθηκε ως Δημήτρης, ενώ η γυναίκα φαινόταν για αλλοδαπή. Η ενοικίαση είχε γίνει πριν από 2 περίπου χρόνια. Επίσης, τους είχε ρωτήσει αν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το σπίτι, αλλά ο “Δημήτρης” απάντησε πως είχε οικονομικά προβλήματα, αλλά θα το εξέταζε αν πωλούσε ένα ταξί και ένα σπίτι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους, το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ, ενώ δεχόταν επισκέψεις από ένα άλλο ζευγάρι.

Το ζευγάρι δεν είχε κοινωνικές σχέσεις πέραν των τυπικών χαιρετισμών, ενώ μερικές φορές έτυχε να παραγγείλουν φαγητό στο σπίτι, από γνωστό ταχυφαγείο των Λεχωνιών, αφού βρέθηκαν και χαρτοπετσέτες στο σπίτι από το εν λόγω κατάστημα.

Η αντιτρομοκρατική, που έχει επιληφθεί των ερευνών και σε αυτήν την περίπτωση, ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στο κρησφύγετο των Άνω Λεχωνιών.

Σήμερα αστυνομικοί έδειχναν φωτογραφίες σε κατοίκους της περιοχής και ρωτούσαν κατά πόσον αναγνωρίζουν κάποια πρόσωπα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει και τρίτο κρησφύγετο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση