GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πάντα στο τραπέζι για την ΑΕΚ

Η διετής περιπλάνηση της ΑΕΚ σε Γ’ Εθνική και Football League ολοκληρώθηκε και τυπικά. Πλέον έχει… ξημερώσει η μέρα της επιστροφής στη ...

Τα πάντα στο τραπέζι για την ΑΕΚ Η διετής περιπλάνηση της ΑΕΚ σε Γ’ Εθνική και Football League ολοκληρώθηκε και τυπικά. Πλέον έχει… ξημερώσει η μέρα της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και αυτή περιλαμβάνει μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον της ομάδας: αυτή για τον άνθρωπο που θα είναι στο τιμόνι της την ερχόμενη σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος και θα αποφασίσει για την τύχη του προπονητή. Ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η… ετυμηγορία. Κάποιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως ο «τίγρης» δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον 39χρονο τεχνικό ή όχι και η απόφασή του θα κριθεί από τα όσα θα ακούσει στο ραντεβού τους. Γι’ αυτό, ίσως, και να μην προκύπτει μέχρι τώρα από πουθενά οποιαδήποτε επαφή της ΑΕΚ με προπονητές, παρότι τις τελευταίες μέρες οι προτάσεις από μάνατζερ πέφτουν… βροχή.

Τα δεδομένα, πάντως, έχουν ως εξής: ο σεβασμός των ανθρώπων της ομάδας στον «Τράι» είναι αυτονόητος. Εκτιμούν ότι ανέλαβε την ομάδα όταν βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού στη Super League και στη συνέχεια παρέμεινε στις δύο δύσκολες σεζόν που ακολούθησαν σε Γ’ Εθνική και Football League. Ο αυτονόητος, αλλά όχι πάντα εύκολος να επιτευχθεί (βλ. Άρης, Ηρακλής κλπ.) στόχος της άμεσης επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία επετεύχθη κι αυτό είναι κάτι που επίσης πιστώνεται στον Δέλλα, όπως επίσης και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, αλλά και το πολύ καλό πρόσωπο που παρουσίασε στο Κύπελλο. Από την άλλη, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι ενδοιασμοί, που έχουν να κάνουν με τη μετριότατη παρουσία της ομάδας στα play offs, αλλά και τις αμφιβολίες για το αν ο «Κολοσσός» μπορεί να αντεπεξέλθει στις πολύ αυξημένες απαιτήσεις της Super League, όπου ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ πιο ισχυρός και οι απαιτήσεις ακόμη μεγαλύτερες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δέλλας θα προπονήσεις το απόγευμα τους παίκτες του στα Σπάτα, ενώ την Παρασκευή θα γίνει το αποχαιρετιστήριο δείπνο, αφού από το Σάββατο οι παίκτες θα είναι αδειούχοι.

Καμία ανησυχία για Βάργκας 

Οι ανακοινώσεις απομένουν για τις μεταγραφές των Ρόναλντ Βάργκας και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Για τον πρώτο, παρότι πέρασαν μέρες από την προφορική συμφωνία με τους ατζέντηδές του, δεν υπάρχει ανησυχία και οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως είναι τυπική διαδικασία. Δεν αποκλείεται, πάντως, να ταξιδέψει άνθρωπος στη Χιλή, όπου διεξάγεται το Κόπα Αμέρικα, για να πάρει την υπογραφή του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα. Για τον δεύτερο, η μεταγραφή είναι «κλεισμένη» και ο 22χρονος μπακ απομένει να ανακοινωθεί.

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να περιμένουν στην ΑΕΚ να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα προπονητή πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση