GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα

Να ξεχάσουν κάθε σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του κυβερνητικού ε...

Τσίπρας: Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα
Να ξεχάσουν κάθε σκέψη για εκλογές ή δημοψήφισμα ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του κυβερνητικού επιτελείου την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κύριος Τσίπρας εμφανίστηκε αποφασισμένος για κρίσιμες αποφάσεις καθώς, όπως είπε, "ο λαός μας επιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις".
"Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές και δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο", τόνισε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνάντησης για να προσθέσει ότι "ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι αποφάσεις και η διαχείριση τους ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, όσο δύσκολες και να είναι".
Συνέχισε λέγοντας ότι: "Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας".
"Αν είναι όμως η Ευρώπη να επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο όχι και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία", συμπλήρωσε. 

1 σχόλιο

  1. Ως εδω και μη παρεκει !!

    Ειμαστε γυρω στα 11.000.000. Εαν η Ευρωπη:
    1) αδυνατει να μας βοηθησει = Αποδειξη οτι ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ και ολοι αυτοι οι ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ "κυριοι" ειναι για τις κλωτσιες.
    Εαν η Ευρωπη:
    2) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να μας βοηθησει να ορθοποδησουμε = Αποδειξη οτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ απεναντι σε μια χουφτα ανθρωπους, οποτε και παλι ειναι για τις κλωτσιες!

    Υπαρχει η B.R.I.C.S. (Β=Βραζιλια, 200 εκατομμυρια ψυχες, R=Ρωσσια, 260 εκατομ. ψυχες, Ι=Ινδια, 800 εκατομ. ψυχες, C=Κινα, 1 δισε, 350 εκατο. ψυχες(!!), S= Νοτια Αφρικη) η οποια B.R.I.C.S. επιθυμει να μας ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
    Μονο οι Κινεζοι εαν πτερνιστουν την ιδια στιγμη, θα ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ η Ευρωπη!
    Η Ελλαδα μας ΔΕΝ χρειαζεται τετοιες συμμαχιες! Οι καιροι ΑΛΛΑΞΑΝ! Ειναι φανερο οτι ολοι κυτταζουν τις ΤΣΕΠΕΣ τους!
    Κι' εμεις τις δικες μας!
    Ποιος θα το πει αυτο;
    Ο Σαχλαμαρας;!
    Ο Βουβαλιζελος;!
    Ο ΑΜΕΑ-Γιωργακης;!
    Ο Τσιπρας ΔΕΝ εχει -ακομα....- ευρωπαϊκες διαπλοκες! Εχει την δυναμη της χθεσινης εκλογης του για να πει το μεγαλο ΟΧΙ !!!
    "Αποθανετω η ψυχη μου μετα των αλλοφυλλων"!!
    Σε ΟΠΟΙΟΝ αρεσει !! Συνηθως η ΓΕΡΟΥΣΙΑ λεει -σχεδον παντα....- οχι. Δεν βλεπουν τον ταφο που τους περιμενει σε ενα- δυο- τρια χρονια!
    Εμεις εχουμε παιδια. Η θα εχουν μελλον ΕΔΩ η ΟΛΟΙ μαζι λεμε το μεγαλο ΟΧΙ !!
    Απλη συλλογιστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση