GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο Ελληνικό νησί θέλουν να αγοράσουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Ανέμελες διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των παπαράτσι θέλουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Π...

Ποιο Ελληνικό νησί θέλουν να αγοράσουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ Ανέμελες διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των παπαράτσι θέλουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και πιστεύουν πως θα μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστες ιδιωτικές στιγμές στο νησί Γαία, στο Ιόνιο Πέλαγος. 

Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, το ζεύγος σχεδιάζει να ξοδέψει 4,7 εκατ. δολάρια για να διασφαλίσει διακοπές και ιδιωτικότητα όπως ακριβώς επιθυμεί. 

«Η Άντζι το ερωτεύτηκε. Χρειάζεται να κατασκευάσουν οικήματα αλλά σε αυτή την τιμή δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να φτιάξουν το εξοχικό σπίτι των ονείρων τους», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντος του ζευγαριού στο αμερικανικό περιοδικό OK!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο νησί μπορούν να χτιστούν έξι βίλες. 

«Επιτέλους τα παιδιά θα μπορούν να τρέχουν ελεύθερα χωρίς να τα απασχολούν οι παπαράτσι», πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

Οι λεγόμενοι και «Μπρατζελίνα» έχουν έξι παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση