GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Στόχος να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη και θα δώσουμε μάχη γι αυτό είπε σήμερα το μεσημέρι στον Βόλο, ο πρόεδρος της Νέας ...

Σαμαράς: Στόχος να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη και θα δώσουμε μάχη γι αυτό είπε σήμερα το μεσημέρι στον Βόλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σε ένα σύντομο πέρασμά του από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

«Αγωνιούμε για τις εξελίξεις της προσεχούς Δευτέρας και πρέπει η πατρίδα μας να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, σε σύντομη δήλωσή του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε στον Βόλο λίγο μετά τις 12:30 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και κατευθύνθηκε αμέσως πεζός στο εμπορικό κέντρο του Βόλου συνοδευόμενος από βουλευτές, πολιτευτές και τοπικά στελέχη.

Συνομίλησε με διαβάτες, μπήκε σε καταστήματα, χαιρέτισε κόσμο και κατέληξε στον πεζόδρομο της Κονταράτου όπου κάθησε με τη συντροφιά του σε γνωστό καφέ και συζήτησαν για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, εν όψει της προσεχούς Δευτέρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση