GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλτάς δια χειρός Κουράκη, στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου . Τη στιγμή που η χώρα  καταρρέει και η ανεργία ξεπερνάει κάθε όριο,  ο κ. Μπαλτάς μαζί με τον...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου.

Τη στιγμή που η χώρα  καταρρέει και η ανεργία ξεπερνάει κάθε όριο,  ο κ. Μπαλτάς μαζί με τον...
κ. Κουράκη  μας αιφνιδιάζουν με την κατάργηση των ΣΕΚ, ενώ δοκιμάζονταν θετικά και ο κόσμος ήταν κοινωνός τους με σημαντική προσφορά στην επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων και (ελαχίστων) ανηλίκων.
Μια διέξοδος  άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης σε ειδικότητες,  όπως μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, μελισσοκομίας, κομμωτικής, ζωικής παραγωγής και τεχνιτών διάφορων ειδικοτήτων,  σε ηλικίες άνω των 30, 40 και 50 ετών που πίστεψαν πως μπορεί ν΄ αλλάξει η επαγγελματική τους ζωή στο καλύτερο (χωρίς το απολυτήριο λυκείου, που χρειάζεται για την εγγραφή του στα ΙΕΚ).
Όμως ο κ. Μπαλτάς αποφάσισε να πετάξει ξανά στην ανεργία όλους αυτούς που θέλησαν ν' ανοίξουν ένα νέο επαγγελματικό παράθυρο με μια επιπόλαιη πράξη κατάργησης τους.
Μαζί στο γκρεμό και οι ωρομίσθιοι καθηγητές μαζί με τις οικογένειες τους, μέσα στο καλοκαίρι. Τόσο όμορφα !
Κύριε   Μπαλτά εσείς που αποφύγατε( γιατί άραγε; ) να κατεβείτε με σταυρό στον πολιτικό στίβο, αναπαυμένος τώρα στον προσωρινό υπουργικό σας θώκο,  στέλνετε στην ανεργία εκατοντάδες οικογένειες από τις 98 ΣΕΚ που όφειλαν να λειτουργήσουν στην χώρα τόσο ανάλγητα και αδιάφορα για την τύχη τους.  Στέλνετε στην ανεργία ωρομίσθιους καθηγητές που διδάσκουν, καταρτιζόμενους που ξαναγυρνούν στην απελπισία και τις οικογένειες τους που έλπιζαν σε μια αλλαγή στο καλύτερο.
Μείνετε αναπαυμένος στην πολυτέλεια του ορόφου σας (που εξέπληξε και τον κ. Πρωθυπουργό) και με πλήρεις υπουργικές αποδοχές τη στιγμή,  που οι ωρομίσθιοι καθηγητές των ΙΕΚ και ΣΕΚ είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και ετοιμάστε  και άλλα τόσο "πρωτότυπα" σχέδια για την συνειδητό σπρώξιμο συμπολιτών  μας στην ανεργία.
Να θυμάστε μόνο, ότι κρίνεστε ΑΜΕΣΑ και η μεγάλη μερίδα αυτών που πετάτε τόσο ανάλγητα στην ανεργία, δηλ. των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, των καταρτιζόμενων, των οικογενειών τους και όλων αυτών που δεν έχουν να πληρώνουν 4.000-8.000 ευρώ για τις ιδιωτικές σχολές κατάρτισης  που  πριμοδοτείτε... είναι απέναντι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση