GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητό διπλής όψης, με μπαταρία που διαρκεί ολόκληρες μέρες!

Θα μπορούσε να αποτελέσει την απάντηση στο μόνιμο πρόβλημα των σύγχρονων, «έξυπνων» συσκευών, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάρκεια ζωής...

Κινητό διπλής όψης, με μπαταρία που διαρκεί ολόκληρες μέρες! Θα μπορούσε να αποτελέσει την απάντηση στο μόνιμο πρόβλημα των σύγχρονων, «έξυπνων» συσκευών, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Το νέο τηλέφωνο διπλής όψης που ετοιμάζεται στις ΗΠΑ, Yotaphone 2, συνδυάζει την παραδοσιακή, έγχρωμη οθόνη αφής από τη μία πλευρά και μια οθόνη e-book από την άλλη.

Η δεύτερη οθόνη, στην πίσω όψη του κινητού, είναι «χαμηλής ένδειξης ισχύος» και σε αυτή εμφανίζονται τα emails και γραπτά μηνύματα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την έγχρωμη οθόνη της μπροστά όψης.

Η οθόνη e-book λειτουργεί συνέχεια, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τα μηνύματά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ρωσική εταιρεία Yota, που παρουσίασε το δημιούργημά της στο φετινό παγκόσμιο συνέδριο Mobile World Congress, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Yotaphone 2 δεν είναι μερικών ωρών, αλλά ορισμένων ημερών.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση