GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα υπάρξει συμφωνία, λέει η Μπακογιάννη

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει συμφωνία , την οποία θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και πως η κυβέρνηση προετοιμάζει τη διαχείριση της, εξ...

Θα υπάρξει συμφωνία, λέει η Μπακογιάννη

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει συμφωνία , την οποία θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και πως η κυβέρνηση προετοιμάζει τη διαχείριση της, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Τα πράγματα έχουν φτάσει στην τελική φάση, θα τελειώσουν "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" και θα φτάσουμε στην ώρα της αλήθειας... Είναι δύσκολη ώρα, θέλω να ελπίζω ότι η κυβέρνηση δεν έχει χάσει διαπραγματευτικό κεφαλαίο για ανούσια πράγματα για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι «τα επακόλουθα της ρήξης θα είναι παρά πολύ δύσκολα για τον ελληνικό λαό».

Επέμεινε ακόμη ότι αν η Ελλάδα δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές θα έχουμε περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων, προσθέτοντας ότι αυτό αναφέρει το σύνολο των οικονομικών αναλυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση