GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να κάθεται στα κ α φ ε ν ε ί α;". Ο Π. Κουρουμπλής διόρισε τον πρώην προϊστάμενο του (επί ΠΑΣΟΚ)...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης  Είναι εξαιρετικά περίεργη η α ν τ ί λ η ψ η που περιέχει η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης

 Είναι εξαιρετικά περίεργη η α ν τ ί λ η ψ η που περιέχει η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής προχθές στα Χανιά όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του π. Βουλευτή (επί 28 χρόνια, 1981-2009) και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ (πρώην προϊσταμένου και του ίδιου του κ. Κουρουμπλή κατά το παρελθόν) και π. Δημάρχου Χανίων Mανώλη Σκουλάκη σε θέση Οργανισμού του Υπουργείου Υγείας: "Αξιοποιείται και ο κ. Σκουλάκης. Τι να κάνει; Να κάθεται στα κ α φ ε ν ε ί α "; απάντησε ο κ. Κουρουμπλής.
Δεν εκπλήττουν πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του μόνο για τις επιλογές τους αλλά και για την αιτιολόγηση με την οποία τις συνοδεύουν...
Βαθύτατα πολιτικές αιτιολογήσεις: "Τι να κάνουν τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Να κάθονται στα καφενεία;"...
...
Π. Κουρουμπλής: Αξιοποιείται και ο κ. Σκουλάκης. Τι να κάνει; Να κάθεται στα καφενεία;
Κατά την επίσκεψή του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Σφακιά προέκυψε και μία επιπλέον είδηση αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Κουρουμπλής επαλήθευσε ότι “αξιοποιείται” και ο πρώην δήμαρχος Χανίων και πρώην Υπουργός Υγείας Μανώλης Σκουλάκης στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» – Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου.

Είπε σχετικά: “Τι να κάνει; Να κάθεται; Να πάει στα καφενεία; Κι εκεί είναι ένας χώρος πάρα πολύ χρήσιμος να αξιοποιηθεί”

Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής την περίοδο 1993-1996 είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Πρόνοιας υπό τον υφυπουργό Μανώλη Σκουλάκη και με υπουργό τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Τότε, Σκουλάκης – Κουρουμπλής είχαν αποτελέσει ένα καλό δίδυμο για την Πρόνοια.

Μάλιστα, λίγες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υγείας είχε συναντηθεί με τον Μανώλη Σκουλάκη στο υπουργείο, στα πλαίσια “εποικοδομητικών ανταλλαγών απόψεων”.
http://agonaskritis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση