GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Δε θέλω εκλογές, γιατί διαβάζω τις δημοσκοπήσεις

«Δεν επιθυμώ εκλογές γιατί βλέπω τις δημοσκοπήσεις», δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ό...

Δένδιας: Δε θέλω εκλογές, γιατί διαβάζω τις δημοσκοπήσεις «Δεν επιθυμώ εκλογές γιατί βλέπω τις δημοσκοπήσεις», δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως σημείωσε, οι εκλογές μόνο κακό θα έκαναν στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι τα ποσοστά που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι το ενδεχόμενο εκλογών θα ήταν κάτι που θα έβλαπτε, εκτός από τη χώρα, και το κόμμα.

«Εάν οι εκλογές ευνοούσαν την Ελλάδα αλλά έβλαπταν τη Νέα Δημοκρατία, θα ήμουν υπέρ της διεξαγωγής τους», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα ήταν υπέρ αυτών εάν το κόμμα αποκτούσε νέο αρχηγό, απάντησε «δεν μπορώ να το ξέρω, δεν μπορώ να το μετρήσω».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία είναι αλλαγή πολιτικής πρότασης και παραδοχή των λαθών της. «Χρειαζόμαστε να αποδεχθούμε σφάλματα, ξεκάθαρα προς την ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση