GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σεξοβόμβα του ποδοσφαιριστή τρέλανε τη Μύκονο!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, οι κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου γεμίζουν από διάφορους celebrities και, φυσικά, από γνωστούς ...

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, οι κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου γεμίζουν από διάφορους celebrities και, φυσικά, από γνωστούς άσους του ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν μόνοι τους, ή με καυτές συνοδούς, τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.
Δεν είναι λίγες οι φορές, πάντως, που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στις εντυπωσιακές συντρόφους των ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη πρόσφατα με την καλλίγραμμη γυναίκα του παλαίμαχου αμυντικού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Γκούμα.
Ωστόσο, η Μύκονος είναι, ως γνωστόν, ένας παγκόσμιος προορισμός και πολύ συχνά την επισκέπτονται διάσημοι παίκτες από όλο τον κόσμο.
Βέβαια, ο πρωταγωνιστής του θέματος δεν είναι δα και κανένα μεγάλο αστέρι της μπάλας, αν και έχει περάσει από κάποιες καλές ομάδες, αλλά σίγουρα είναι ...αστέρι η εντυπωσιακή σύντροφός του που αναστάτωσε το νησί με τα πλούσια προσόντα της.
Ο λόγος για τον Λουίς Αντόνιο Χιμένες και τη Μαρία Χοσέ Λόπες που αυτό το διάστημα απολαμβάνουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο.
Ο τύπος, που έχει παίξει σε γνωστούς συλλόγους της Ιταλίας (Λάτσιο, Ίντερ, Πάρμα), χωρίς πάντως να καταφέρει να διακριθεί, έχει σταματήσει να απολαμβάνει την μπάλα, αφού από τα 26 του χρόνια έχει ...αποσυρθεί στην Αλ Αχλί του Ντουμπάι, ωστόσο φαίνεται να ...απολαμβάνει και με το παραπάνω τις πληθωρικές καμπύλες του διάσημου μοντέλου από τη Χιλή!
Απολαύστε τις κι εσείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση