GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει με τη δική του εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος;

O Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την επιστροφή του στην τηλεόραση. Πριν την προβολή των δηλώσεών του, μάλιστα,...

Επιστρέφει με τη δική του εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος;

O Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Πριν την προβολή των δηλώσεών του, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:

«Δεν θα το πω για να μην το "κάψω", αλλά μαθαίνω ότι ο Πέτρος θα κάνει κάτι τηλεοπτικό που, αν γίνει, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Εμένα μου αρέσει, το έχω ξαναπεί!».

Παράλληλα, ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που θέλει τον Πέτρο Κωστόπουλο να αναλαμβάνει σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών που θα τροφοδοτεί με πρόγραμμα 10 περιφερειακά κανάλια στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό πρόκειται για ένα άλλο project που συζητά ο Πέτρος Κωστόπουλος, άσχετα με αυτό που ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου:

«Φέτος η τηλεόραση ήταν χάλια! Πες μου εσύ μια εκπομπή που ήταν για έξυπνους ανθρώπους, πέρα από το "Ράδιο Αρβύλα" και το "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη. Η τηλεόραση λόγω χρημάτων δεν μπόρεσε να έχει παραγωγές καλές. Πολλά πράγματα δεν έγιναν. [...] Κάνω συζητήσεις για τρεις νέες εκπομπές, με διαφορετικούς ανθρώπους και σε διαφορετικά κανάλια. To talk show με ενδιαφέρει. Τι να κάνω εγώ; Τη Ζέτα; Εγώ στην εποχή που περνάμε θα έπλενα και τζάμια. Πρέπει να δουλεύει ο άνθρωπος και αυτό είναι το πρωταρχικό, να βγάλουμε κανένα φράγκο. Θα έκανα και εκπομπή μαγειρικής και εκπομπή λόγου και εκπομπή κωλοτούμπας. Πρωινό δεν μπορώ να κάνω γιατί έχω άλλες δουλειές. Πάντως θα έκανα και μαγειρικής, καλύτερος είναι ο Αρναούτογλου; Συμπαθητική είναι η εκπομπή του και πάει και καλά στα νούμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση