GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νωρίς το θυμήθηκαν...

Μέτρα για την υγεία των κατοίκων παίρνουν τώρα οι αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις τρομερές επιπτώσεις από το τοξικό νέφος της πυρ...

Μέτρα για την υγεία των κατοίκων παίρνουν τώρα οι αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις τρομερές επιπτώσεις από το τοξικό νέφος της πυρκαιάς στον Ασπρόπυργο.
   Τα μέτρα θα αφορούν βεβαίως τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της Δυτικής Ατιικής και των ασθενών , αυτοί που έχουν δηλαδή αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.
   Ερωτώ λοιπόν εγώ ο απλός πολίτης, με τη στοιχειώδη λογική που διαθέτω , που δεν κατοικώ στη ταλαιπωρημένη Δυτική Αττική και που  πια  το τοξικό νέφος έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Αττική , έπρεπε να περάσουν τόσες μέρες για να αναγκαστούν οι υπεύθυνοι για να πάρουν κάποια μέτρα για να προστατεύσουν τη Δημόσια Υγεία; Μετά όμως αναρωτιόμαστε  όλοι μας  πως φθάσαμε  σε αυτή τη κατάντια σαν κράτος!!!
  Ένας δυσαρεστημένος  πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση