GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Έχουμε βάλει το πιστόλι στον δικό μας κρόταφο

“Τους απειλούμε με αυτοκτονία, έχουμε βάλει το πιστόλι στον κρόταφό μας και περιμένουμε να τρομάξουν μην πιτσιλιστούν από τα αίματα”, σ...

Βενιζέλος: Έχουμε βάλει το πιστόλι στον δικό μας κρόταφο

“Τους απειλούμε με αυτοκτονία, έχουμε βάλει το πιστόλι στον κρόταφό μας και περιμένουμε να τρομάξουν μην πιτσιλιστούν από τα αίματα”, σχολίασε με γλαφυρό τρόπο από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το κείμενο της κυβέρνησης προς τους θεσμούς “τρένο του τρόμου”, που μπροστά του το email Χαρδούβελη είναι “παιδική χαρά”.

Ο κ. Βενιζέλος έθεσε θέμα δεδηλωμένης πλειοψηφίας της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως οι τοποθετήσεις των κ. κ. Τσίπρα και Καμμένου έρχονται σε ευθεία σύγκρουση μεταξύ τους, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση το αν υπάρχει δεδηλωμένη πλειοψηφία στη Βουλή που να στηρίζει την κυβέρνηση.

Κάλεσε κατόπιν τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, αν θέλει να αποσπάσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για τη συμφωνία, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει πολιτική γραμμή και να ακολουθήσει αυτήν του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση