GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο σκεύασμα αδυνατίσματος κατήγγειλε η Κ. Στικούδη...

Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση παράνομης διακίνησης και διάθεσης, μέσω Διαδικτύου, μη εγκεκριμένου φαρμακευτικ...

Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση παράνομης διακίνησης και διάθεσης, μέσω Διαδικτύου, μη εγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο υπόσχεται απώλεια κιλών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το σκεύασμα «Raspberry Ketone Max» και η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, με έδρα την Ιρλανδία. Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες που περιήλθαν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τις οποίες, σε διάφορες ιστοσελίδες του Διαδικτύου, διαφημίζεται το σκεύασμα αυτό, το οποίο αφορά στην απώλεια κιλών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι παθόντες αφού πείστηκαν για την υποτιθέμενη ακίνδυνη δράση του σκευάσματος, προέβησαν στην παραγγελία του. Ύστερα από την κατανάλωση του όμως, παρουσιάστηκαν σε πολλούς από αυτούς ανεπιθύμητες παρενέργειες. Επιπλέον, σχετική καταγγελία για το εν λόγω σκεύασμα υποβλήθηκε και από την γνωστή τραγουδίστρια και μοντέλο Κατερίνα Στικούδη, σύμφωνα με την οποία γινόταν παράνομη χρήση φωτογραφιών της, στις οποίες απεικονιζόταν με τέλειες σωματικές αναλογίες, ως δήθεν αποτέλεσμα της χρήσης του εν λόγω σκευάσματος, ενώ τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να αναζητήσουν και άλλες διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που οι φωτογραφίες τους χρησιμοποιήθηκαν παρανόμως για τις διαφημίσεις της εταιρείας.
Αφού ταυτοποιήθηκε ο τρόπος και η πηγή διανομής του παράνομου σκευάσματος, πως πραγματοποιείται από εταιρεία που εδρεύει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ειδοποιήθηκε εκ νέου ο Ε.Ο.Φ. για τις περαιτέρω ενέργειες που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του. Η σχηματισθείσα δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατ’ εκτέλεση των παραγγελλομένων, για τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση