GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Η Ελλάδα δεν παραδίδει την αξιοπρέπειά της

Κάλεσμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα πολιτικών επιλογών, να είναι ενωμένοι σε αυτήν την “τεράστιας εθνικής σημασίας στι...

Καμμένος: Η Ελλάδα δεν παραδίδει την αξιοπρέπειά της

Κάλεσμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα πολιτικών επιλογών, να είναι ενωμένοι σε αυτήν την “τεράστιας εθνικής σημασίας στιγμή” απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από το Σούλι, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το ολοκαύτωμα του Κουγκίου.

Ο κ. Καμμένος, μετά την κορύφωση των εκδηλώσεων που έγινε με την αναπαράσταση της ανατίναξης του μοναστηριού από τον καλόγερο Σαμουήλ, επεσήμανε ότι μήνυμα της σημερινής επετείου είναι πως “αυτός εδώ ο λαός που δέχθηκε στη διάρκεια της Ιστορίας του επιθέσεις, δεν μπορεί να μείνει σκλαβωμένος. Αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα με το αίμα και τους αγώνες ανθρώπων που δεν παρέδωσαν τα κλειδιά της πατρίδας. Όταν ήρθε η ώρα, την ύστατη στιγμή, προτίμησαν το θάνατο από τη σκλαβιά”.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι το μήνυμα είναι επίκαιρο στη σημερινή συγκυρία που διανύει η χώρα μας και είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό ισχύει και σήμερα, όταν πλέον με οικονομικούς τρόπους και όχι με όπλα προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουν να παραδώσουμε την Ελλάδα, την εθνική μας κυριαρχία. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα που θέλει συνεργασία με όλους, ότι δεν παραδίδει την εθνική κυριαρχία της και κυρίως δεν παραδίδει την αξιοπρέπεια της. Εάν έχουν στόχο να παραδώσουμε την αξιοπρέπεια μας με ανταλλάγματα, έχουν χτυπήσει πόρτα σε λάθος λαό, σε λάθος χώρα. Ο ελληνικός λαός ενωμένος θα ξαναπεί εάν χρειαστεί το μεγάλο 'ΟΧΙ'. Η κυβέρνηση έχει φτάσει πλέον στα όρια της λαϊκής εντολής. Δεν θα κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό. Τη λύση που έχει προτείνει η κυβέρνηση προς τους δανειστές, είναι και η τελευταία της λέξη”.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος τόνισε στη συνέχεια: “Εάν θα το κάνουν Κούγκι, θα το κάνουν με δική τους ευθύνη”. Και απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς τον ελληνικό λαό: “Καλώ το σύνολο του ελληνικού λαού, ανεξάρτητα πολιτικών επιλογών, να είμαστε μαζί σε αυτήν την τεράστια εθνικής σημασίας στιγμή”.

Τέλος, ο υπουργός Άμυνας με την αναχώρησή του από το Σούλι ξεκίνησε περιοδεία στα στρατιωτικά φυλάκια της Ελληνο-Αλβανικής μεθορίου, ενώ το βράδυ αναμένεται να διανυκτερεύσει σε φυλάκιο στο Γράμμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση