GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Μια κυβέρνηση αεριτζήδων παίζει με την τύχη της χώρας

Περιοδεία στην Κομοτηνή πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Ανδρέας Λοβέρδος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την...

Λοβέρδος: Μια κυβέρνηση αεριτζήδων παίζει με την τύχη της χώρας

Περιοδεία στην Κομοτηνή πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Ανδρέας Λοβέρδος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος της προσεχούς Κυριακής.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι στις κομματικές κάλπες θα προσέλθουν πάνω από 100.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επανασυσπείρωση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. “Χρειαζόμαστε μια κινητική ηγεσία για να ενώσουμε το κέντρο με την περιφέρεια και να αναγεννήσουμε την παράταξη καθώς και μια πολύ έντονη και σκληρή αντιπολίτευση γιατί η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση αεριτζήδων που έχουν βάλει σε αμφισβήτηση την τύχη της χώρας”, επεσήμανε.

Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση προς τον Κώστα Σκανδαλίδη να αναλάβει τις διαδικασίες για την σύγκλιση όλων των κινήσεων, των ομάδων και των προσώπων στον χώρο της κεντροαριστεράς για ένα ενωτικό συνέδριο του χώρου που το προσδιόρισε χρονικά για τα τέλη του 2015.

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι εφεξής το ΠΑΣΟΚ θα ονομάζεται “ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη”, όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο του συνέδριό του, με ατζέντα πολιτικής ενοποίησης των κομμάτων, των κινήσεων και των προσωπικοτήτων που κινούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς. “Θέλουμε να προσφέρουμε στέγη σε αυτόν που επιστρέφει αλλά δεν είναι βέβαιος ότι θέλει να είναι ΠΑΣΟΚ. Δεν εκχωρούμε σε κανέναν τον τίτλο και τα σύμβολά μας, είναι απόδειξη σεβασμού στην ιστορία μας αλλά το μέλλον μας είναι στη Δημοκρατική Παράταξη, κορμός της οποίας είναι το ΠΑΣΟΚ και έτσι θα πορευτούμε”, τόνισε με έμφαση.

Παράλληλα, ο κ Λοβέρδος προσδιόρισε ως δυνητικούς συνομιλητές για την ενοποίηση του χώρου της κεντροαριστεράς το Ποτάμι, τη ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς όμως την συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού και τριών ακόμα στελεχών του, που θεωρεί ότι έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.

Αποκάλυψε δε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η εισήγησή του προς το κόμμα θα είναι ότι εφόσον το κόστος της συμφωνίας της σημερινής κυβέρνησης με τους δανειστές θα είναι μεγαλύτερο από το κόστος του e-mail Χαρδούβελη, τότε θα προτείνει να καταψηφιστεί η συμφωνία αυτή από την κοινοβουλευτική του ομάδα.

“Στηλιτεύω την τακτική Θεοδωράκη που λέει ότι ψηφίζω ό,τι να 'ναι”, τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, όμως, ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση απολέσει τη δεδηλωμένη στην Βουλή, τότε το ΠΑΣΟΚ θα επανατοποθετηθεί στη βάση των νέων εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση