GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Ραντεβού στα αστέρια του Europa League, έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική τω...

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Ραντεβού στα αστέρια του Europa League, έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και εξασφάλισε τη δεύτερη προνομιούχο θέση, που σημαίνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Ματίας Ιγκλέσιας στο 77'. Καταστροφικά ολοκληρώνεται η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει από τον Β΄ προκριματικό του Europa League στις 16 Ιουλίου.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0

Με δύο γκολ του Κώστα Κατσουράνη (41΄,61΄), ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ετσι, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη και θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον Γ΄ προκριματικό του Europa League.

Πρώτη ήττα στα πλέι οφ, χωρίς κόστος για τον Παναθηναϊκό που είχε εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την πρωτιά και τη συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση