GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κέρι δεν θα πάει από πέσιμο: Αναρρώνει καλά μετά την επέμβαση στο πόδι του

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση του δε...

Ο Κέρι δεν θα πάει από πέσιμο: Αναρρώνει καλά μετά την επέμβαση στο πόδι του

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση του δεξιού του ποδιού, το οποίο έσπασε σε ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε ποδήλατο στη Γαλλία την Κυριακή, γνωστοποίησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Ο υπουργός Κέρι ξεκουράζεται και βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφότου οι γιατροί αποκατέστησαν το πόδι του που είχε υποστεί κάταγμα σήμερα στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τζον Κίρμπι σε μία σύντομη γραπτή ανακοίνωση.

Νωρίτερα σήμερα το αμερικανικό ΥΠΕΞ είχε αναφέρει ότι η επέμβαση διήρκησε 7 ώρες και στέφθηκε με επιτυχία ενώ ο Τζον Κέρι ανένηψε από την επέμβαση γύρω στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Ο 71χρονος Κέρι υπέστη κάταγμα στο μηριαίο οστό του στο δεξί πόδι την Κυριακή ενώ έκανε ποδήλατο στην Άνω Σαβοΐα στη Γαλλία, με το ατύχημά του να εγείρει ανησυχίες για το πόσο μπορεί πλέον να εμπλακεί στις συνομιλίες σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ενόψει της προθεσμίας της 30ής Ιουνίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση