GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στην Κρήτη

Επίθεση ενόπλων ληστών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου Κρήτης, με στόχο το κοσμηματοπωλείο της ξενοδο...

Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στην Κρήτη
Επίθεση ενόπλων ληστών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου Κρήτης, με στόχο το κοσμηματοπωλείο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η ψύχραιμη αντίδραση υπαλλήλου, ο οποίος πρόλαβε να ενεργοποιήσει το ειδικό σύστημα συναγερμου, ήταν καθοριστική, καθώς άμεσα συγκεντρώθηκαν μπροστα από το ξενοδοχείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε εκκένωση του χώρου.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν και οι τρεις δράστες (δύο Έλληνες και ένας Αλβανός).
Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ των δραστών, τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από το κοσμηματοπωλείο και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει για τη ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση