GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γυναίκες λένε καθημερινά ψέματα

Οι περισσότεροι άνθρωποι παραδέχονται, ότι πού και πού λένε κάποιο αθώο ψεματάκι. Στην πραγματικότητα όμως, πάνω από ένας στους τρεις λ...

Οι γυναίκες λένε καθημερινά ψέματα Οι περισσότεροι άνθρωποι παραδέχονται, ότι πού και πού λένε κάποιο αθώο ψεματάκι. Στην πραγματικότητα όμως, πάνω από ένας στους τρεις λέει τουλάχιστον ένα ψέμα κάθε μέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια έρευνα που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το γυναικείο φύλο είναι αυτό που είναι πιο επιρρεπές στα μικρά ψέματα, με τέσσερις στις πέντε να παραδέχονται ότι λένε ψέματα σε καθημερινή βάση, ενώ κάποιες από αυτές παραδέχτηκαν ότι λένε μέχρι και 30 ψέματα τη μέρα.

Στο πεδίο των ανδρών, η αναλογία αυτών που λένε ψέματα κάθε μέρα είναι δύο στους πέντε.

Βέβαια, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες απάντησαν ότι ο λόγος για τον οποίο αναγκάστηκαν να πουν κάποιο ψέμα ήταν για να μην πληγώσουν τα αισθήματα κάποιου άλλου ανθρώπου.

Η πιο συχνή αιτία που αναγκάζεται κάποιος να πει ένα ψέμα είναι «για να κάνει κάποιον να νιώσει καλύτερα» (55%) ή «για να μη βρει το μπελά του» (32%), ενώ ένας στους τέσσερις δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι «η ζωή είναι περίπλοκη». Ακόμη, το να «αποδείξουν ότι είχαν δίκιο» και «το να σώσουν τη φήμη τους» ήταν δύο ακόμη λόγοι για τα καθημερινά ψέματα ανδρών και γυναικών.

Ένα ακόμη 42% λέει ψέματα ότι του άρεσε το φαγητό που είχε μαγειρέψει κάποιος φίλος ή συγγενής, ενώ αρκετοί διστάζουν να αποκαλύψουν την αλήθεια για τη δουλειά τους, το μισθό ή το βάρος τους.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση