GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει την ανάπτυξη. Πολεμά τις μεταρρυθμίσεις"

Στην αλλαγή πολιτικής προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης επιμένει ο αρχηγός της  αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, κάτι που θα...

Στην αλλαγή πολιτικής προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης επιμένει ο αρχηγός της  αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, κάτι που θα συμβεί μόνο όταν ο ιδιωτικός τομέας «κερδίσει» το κράτος, όπως λέει σε δήλωσή του στον «Ελεύθερο Τύπο».

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς, ο οποίος στρέφει τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι «πολεμά τις μεταρρυθμίσεις», στο επόμενο διάστημα πρόκειται να επιμείνει και στην ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση ώστε να βρεθεί κοινός τόπος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να παρουσιαστεί στους δανειστές μια καινούρια πολιτική πρόταση που θα περιλαμβάνει αναπτυξιακά και όχι σκληρά φορολογικά μέτρα.

"Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει την ανάπτυξη. Πολεμά τις μεταρρυθμίσεις. Νιώθει άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα. Από ιδεοληψία θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα το μεγάλο κομματικό κράτος. Όμως η μάχη της ανάπτυξης θα κερδηθεί μόνο αν ΄κερδίσει’ ο ιδιωτικός τομέας το μεγάλο κράτος. Αυτό θα φέρει θέσεις εργασίας, θετική ψυχολογία στην αγορά και νέες επενδύσεις. Διαφορετικά, αν το μεγάλο κράτος κερδίσει τον ιδιώτη, θα βλέπουμε να έρχεται ο λογαριασμός στους πολίτες μέσα από άνευ προηγουμένου φορολογικές καταιγίδες που θα φέρουν ύφεση και άνοδο της ανεργίας, κάτι το οποίο δυστυχώς ζούμε από τους πρώτους κιόλας μήνες του ΣΥΡΙΖΑ", δηλώνει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο τέως πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση