GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή την κιθάρα ποιος θα την πάρει; Σε δημοπρασία χαμένη κιθάρα του Τζον Λένον

Μία σπάνια κιθάρα του 1962, η οποία ανήκε στον θρυλικό τραγουδιστή των Βeatles Tζον Λένον και θεωρείτο χαμένη , θα δημοπρατηθεί από τον...

Αυτή την κιθάρα ποιος θα την πάρει; Σε δημοπρασία χαμένη κιθάρα του Τζον Λένον

Μία σπάνια κιθάρα του 1962, η οποία ανήκε στον θρυλικό τραγουδιστή των Βeatles Tζον Λένον και θεωρείτο χαμένη , θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Juliens Austions, στο Μπέβερλι Χιλς. 

H κιθάρα αγοράστηκε από τον Λένον στο Λίβερπουλ και αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ πώλησης της κιθάρας του Μπομπ Ντίλαν που άγγιξε τα 965.000 δολάρια.

Η ακουστική κιθάρα J - 160E Gibson εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης συναυλίας των Beatles το 1963 και εμφανίστηκε 50 χρόνια αργότερα σε να αμερικανικό παλαιοπωλείο. Εμπειρογνώμονας εξέτασε το μουσικό όργανο και το αναγνώρισε ως την αυθεντικό από τον σειριακό του αριθμό και από βίντεο και φωτογραφίες που έδειχναν τον Λένον να παίζει την κιθάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση