GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Είμαστε έτοιμοι για όλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κυβέρνηση και ενάντια στη λιτότητα έδωσε το «παρών» ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότη...

Βούτσης: Είμαστε έτοιμοι για όλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κυβέρνηση και ενάντια στη λιτότητα έδωσε το «παρών» ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρισκόμαστε στην πλατεία χωρίς κάγκελα γύρω γύρω, με ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε αυτή η διαπραγμάτευση να αποβεί υπέρ του λαού», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο MEGA.

Ερωτηθείς για την πορεία των διαπραγματεύσεων ο υπουργός υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε για μία έντιμη συμφωνία, όσο δύσκολη και αν είναι, που θα είναι βιώσιμη και θα δίνει προοπτική στη χώρα και στο λαό» και πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα, όπως θα έπρεπε κιόλας».

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας οτιδήποτε ισχυρίζεται οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος κρίνεται. Εμείς τα μελετάμε όλα».

Ο υπουργός απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει τις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον κ. Στουρνάρα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω επ’ αυτού του ζητήματος να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν ήμουν παρών. Είναι προφανές ότι η Πρόεδρος της Βουλής πήρε την ευθύνη και την πρωτοβουλία να τοποθετηθεί δημόσια, όπως και το έκανε. Το σέβομαι».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση