GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας και όχι Πακιστανός ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Εμφανίστηκε τελικά ο νικητής που κέρδισε τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες για τον «Πακιστανό μετανάστ...

Έλληνας και όχι Πακιστανός ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Εμφανίστηκε τελικά ο νικητής που κέρδισε τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες για τον «Πακιστανό μετανάστη υπερτυχερό». Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος φυσικά εκπροσωπείται από δικηγόρο και ο ίδιος παραμένει ανώνυμος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Έλληνα πελάτη του. 

Υπενθυμίζεται ότι στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι ο υπερτυχερός ήταν πακιστανός μετανάστης - μάλιστα δημοσιευόταν «συνέντευξη» και φωτογραφία του, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένη από ένα άσχετο θέμα του BBC. 

Tη φήμη διέψευσε και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας ενώ θύμα της παραπληροφόρησης έπεσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έγραψε στο Facebook: «Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση