GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχασα όλα τα λεφτά μου! Είμαι άφραγκη»! Το μεγάλο δράμα της Ελεονώρας Μελέτη και η μαρτυρική νύχτα που την σημάδεψε...

 Εδώ και λίγο καιρό ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθα. Μέσα σε ένα βράδυ είδε όλη της τη ζωή να τινάζεται στον αέρα, αδυνατώντας να πιστέψ...

 Εδώ και λίγο καιρό ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθα. Μέσα σε ένα βράδυ είδε όλη της τη ζωή να τινάζεται στον αέρα, αδυνατώντας να πιστέψει τη συμφορά που τη βρήκε. Σοκ προκάλεσε η Ελεονώρα Μελέτη όταν δίχως δισταγμό παραδέχτηκε πως είναι "άφραγκη". "Έχασα όλα τα λεφτά μου" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό φανερώνοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο το άγνωστο μαρτύριό της.

Μέσω ενός μηνύματός της στο Τwitter με αφορμή την εκπομπή της "#hashtag" μίλησε για τον εφιάλτη που δεν σταματά να τη βασανίζει. Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει η Ελεονώρα πως έπεσε θύμα του "κουρέματος" των κυπριακών τραπεζών. Είναι κάτι που εξακολουθεί να τη στοιχειώνει. "Έζησα ένα μαρτυρικό βράδυ όπου πίστευα ότι μπορεί να έχουν χαθεί τα πάντα. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα είναι η επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αφήσω το σπίτι μου και να επιστρέψω στο πατρικό μου", αναφέρει χαρακτηριστικά. Βλέποντας τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, έτρεμε στη σκέψη πως δεν θα ήταν πια ανεξάρτητη και ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς θα χρειαζόταν και πάλι τη στήριξη των γονιών της. Αυτό μάλιστα που την εξοργίζει και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα έζησε, είναι, όπως η ίδια υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που αποφάσισαν να προβούν σε τέτοιους είδους διαδικασίες, δεν έχουν πληρώσει ακόμα το τίμημα των πράξεών τους.

Η Ελεονώρα όμως είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να της στερήσει το χαμόγελο. Παρότι έχασε μέγάλο ποσοστό από την περιουσία της δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Όσοι τη γνωρίζουν αποκαλύπτουν πως έχει πεισμώσει και σκοπεύει να αποκτήσει ξανά τα όσα άδικα της πήραν. "Μου πήρε ένα απόγευμα για να το διαχειριστώ και να συνέλθω. Σκέφτηκα ότι αν έχω την υγεία μου, με λίγη τύχη και πολύ κόπο και ιδρώτα, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή", παραδέχεται η παρουσιάστρια.
ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
 Περιοδικό YES

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση