GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"και καταντήσαμε που λες..."

Harry Lazaropoulos Ακούγοντας τώρα Vima fm - Βήμα fm θυμήθηκα μια μικρή δημοσιογραφική ιστορία με επίκαιρα νοήματα. Ένα βράδυ ύστερα ...

Harry Lazaropoulos

Ακούγοντας τώρα Vima fm - Βήμα fm θυμήθηκα μια μικρή δημοσιογραφική ιστορία με επίκαιρα νοήματα.
Ένα βράδυ ύστερα από έναν ομηρικό καυγά για ένα θέμα στο πρωτοσέλιδιο της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ, για τη χρησιμότητα του οποίου διαφωνούσα με τον καλό μου φίλο και συνάδελφο Τάσο Καλογήρου, πήγαμε για "το ποτό της συμφιλίωσης" από το μπαράκι που έχει ο Tony Dimitriou στου Ψυρρή. Εκεί είδαμε τον μονίμως στωικό συντάκτη της Αριστεράς Τάκη Σκριβάνο.
"Ρε σεις πού ζείτε και πλακώνεστε με τα πολιτικά; Το τραπεζικό διευθυντήριο της Ευρώπης μας έβαλε να σκοτωθούμε πολλές φορές ενώ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα" μας είπε και για να καλμάρει τον Τάσο, μας πρότεινε να πάμε για το δεύτερο ποτό σε κάτι μπουζούκια.
Δεν θυμάμαι σε ποιο μαγαζί καταλήξαμε, αλλά θυμάμαι ότι εκεί βρισκόταν ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς τον οποίο θαύμαζε ο Τάσος. Πήγε του μίλησε και πώς του ήρθε άρχισε να λέει για τη διαφωνία μας. Ο Φωκάς τον έκοψε αμέσως.
"Ρε μάγκα ξέρεις τι λέει γι' αυτές τις περιπτώσεις ο Δήμος Μούτσης σε ένα μοναδικό τραγούδι που έχει γράψει;
"και καταντησαμε που λες
ανθρωπινα ρεταλια
με αγχη και με απειλες
βρισιες και παρακαλια...
", είπε.
Δεν ξαναπλακωθήκαμε για τα πολιτικά με τον Τάσο από τότε. Ας ακούσουν το τραγούδι όσοι έχουν ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης. Όσες παραλείψεις και λάθη έχουν γίνει, το θέμα είναι να μείνει όρθια η Πατρίδα, ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
Τώρα, αν ορισμένοι τσιμεντοκέφαλοι επιμένουν να πυροδοτούν το κλίμα, θα ήταν καλύτερα να τους απομονώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση