GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικές επαφές Μήτρογλου στην Τουρκία;

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, Παναγιώτης Γαλαριώτης, τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που τον θέλουν να έχει μιλ...

Μυστικές επαφές Μήτρογλου στην Τουρκία;

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, Παναγιώτης Γαλαριώτης, τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που τον θέλουν να έχει μιλήσει σε εφημερίδα της γειτονικής χώρας και να υποστηρίζει ότι ο διεθνής επιθετικός συζητάει με τη Φενερμπχτσέ.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι πολιτική της εταιρείας οι συζητήσεις με διάφορα Μέσα για μεταγραφές των ποδοσφαιριστών της και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του «πιστολέρο».

«Δεν είναι πολιτική της εταιρείας μας να συνομιλούμε με διάφορα Μέσα για την πιθανή μεταγραφή του πελάτη μας, Κώστα Μήτρογλου. Δεν αφορά τον Τύπο οι τυχόν διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους και η ενημέρωση θα υπάρξει, εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι όποιες συζητήσεις γίνουν με ενδιαφερόμενες ομάδες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», υπογράμμισε ο κ. Γαλαριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση