GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρομαντικό δεντρόσπιτο για νεόνυμφους

Ένα ρομαντικό δεντρόσπιτο στην επαρχία Fife της Σκωτίας επιλέγουν ολοένα και περισσότερα νεόνυμφα ζευγάρια, για να περάσουν έναν παραμυ...

Ρομαντικό δεντρόσπιτο για νεόνυμφους

Ένα ρομαντικό δεντρόσπιτο στην επαρχία Fife της Σκωτίας επιλέγουν ολοένα και περισσότερα νεόνυμφα ζευγάρια, για να περάσουν έναν παραμυθένιο μήνα του μέλιτος.

Το δεντρόσπιτο στοιχίζει 500 λίρες Αγγλίας ανά διανυκτέρευση και παρά την «τσουχτερή» τιμή του έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ρομαντικούς hot spot προορισμούς και ένα από τα καλύτερα καταλύματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Διαθέτει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με king size κρεβάτι και τρεις βεράντες, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και ένα μπουκάλι σαμπάνια, μπύρες και αναψυκτικά, σοκολάτες, ένα καλάθι με φρούτα, τυριά, μπισκότα, πρωινό, τσάι και καφές και δείπνο στο 480 ετών κάστρο Fernie Castle που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση