GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας σκέφτεται να κάνει πίσω;

Όπισθεν ετοιμάζεται να κάνει το Μέγαρο Μαξίμου, να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις και να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση Γιούνκερ. Σύμ...

Όπισθεν ετοιμάζεται να κάνει το Μέγαρο Μαξίμου, να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις και να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση Γιούνκερ. Σύμφωνα με  πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγη ώρα, στις αποφάσεις του πρωθυπουργού βαραίνουν οι εικόνες από τις ουρές των συνταξιούχων, η γενικότερη κατάσταση στην οικονομία, οι εισηγήσεις υπουργών και στενών συνεργατών που βλέπουν την απόλυτη καταστροφή να έρχεται, αλλά και οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στην διάθεσή του το Μαξίμου και οι οποίες δείχνουν δυναμική υπέρ του “ναι”. Οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται απο ώρα σε ώρα πρωτοβουλία του κ.Τσίπρα.
Ο κ. Τσίπρας εξετάζοντας τα νέα δεδομένα αντιλαμβάνεται οτι οδηγείται σε αδιέξοδο και όσο πιο γρήγορα αλλάξει τακτική, τόσο θα περιορίσει τις πολιτικές απώλειες. Την άποψη αυτή φέρονται να υιοθετούν τις τελευταίες ώρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης, σε κάποιο βαθμό ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς , αλλά και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Σπύρος Σαγιάς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον Ζάν Κλώντ Γιούνκερ είναι ανοιχτοί μετά την χθεσινή "εν θερμώ" απόρριψη της πρότασης του, η οποία σύμφωνα με μια "δεύτερη ανάγνωση" θα μπορούσε να προσφέρει μια λύση. Η ύπαρξη πρωτοβουλίας επιβεβαιώνεται τα τελευταία λεπτά και απο το υπουργείο Οικονομικών, ενω ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης έχει ουσαστικό ρόλο στο παρασκήνιο των διαβουλεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση