GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ εμπρησμών από ανήλικο στα Χανιά!

Αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών σημειώθηκαν την Κυριακή στα Χανιά, αναστατώνοντας κατοίκους και αρχές. Με διαφορά λίγων λεπτών σημειώ...

Μπαράζ εμπρησμών από ανήλικο στα Χανιά!

Αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών σημειώθηκαν την Κυριακή στα Χανιά, αναστατώνοντας κατοίκους και αρχές. Με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν απανωτές εστίες φωτιάς. Πίσω από τις φωτιές είναι ένας ανήλικος που πριν από μια εβδομάδα είχε συλληφθεί για 6 περιπτώσεις πυρκαγιών.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν συμφωνα με πληροφορίες του flashnews, τον ανήλικο την ώρα που έβαζε τις φωτιές και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Την ίδια ώρα, πυροσβέστες έσπευσαν στα σημεία που είχαν εκδηλωθεί οι φωτιές και κατάφεραν την άμεση κατάσβεσή τους, προτού λάβουν μεγάλες διαστάσεις.

Στην ευρύτερη περιοχή όμως επικράτησε αναστάτωση, καθώς έγινε γνωστό ότι ο νεαρός που βάζει αδιακρίτως φωτιές, "ξαναχτύπησε".

Η κινητοποίηση όμως των αστυνομικών αρχών έφερε γρήγορα αποτελέσματα καθώς ο ανήλικος εμπρηστής, λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση