GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση (και) στο Δήμο Πειραιά μετά την απόφαση για Μαρινάκη...

Σκληρή η απόφαση της Δικαιοσύνης για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη, τον απομακρύνει από το πο...

Σκληρή η απόφαση της Δικαιοσύνης για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη, τον απομακρύνει από το ποδόσφαιρο!
Μετά την απολογία του, με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ορίστηκε: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ύψους 200.000 ευρώ, ετυμηγορία – καταπέλτης που δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε ένα μεγάλο επιχειρηματία με σοβαρές και κερδοφόρες δραστηριότητες στο εξωτερικό.
Πολιτικοί κύκλοι του Πειραιά μετά την εξέλιξη αυτή, έκαναν λόγο για «σοβαρές αναταράξεις και στο Δήμο Πειραιά», δεδομένης της πρωταγωνιστικής παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και της σχέσης του με το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.
Άγνωστες επίσης είναι οι επιπτώσεις στο επιχειρηματικό πεδίο για ον Πρόεδρο του Θρύλου, καθώς η εταιρεία του είναι εισηγμένη στη Wall Street και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει πλέον τι θα του στοιχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση