GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοικιάστε το δικό σας πολυτελές, πλωτό κατάλυμα

Η ενοικίαση δωματίων και διαμερισμάτων σε τουριστικούς προορισμούς είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα των ταξιδιωτών, μετά την κράτηση τ...

Νοικιάστε το δικό σας πολυτελές, πλωτό κατάλυμα

Η ενοικίαση δωματίων και διαμερισμάτων σε τουριστικούς προορισμούς είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα των ταξιδιωτών, μετά την κράτηση του αεροπορικού, ακτοπλοϊκού κ.τ.λ. εισιτηρίου τους.

Ωστόσο, η νέα τάση στο χώρο της διαμονής δεν έχει να κάνει με πολυτελή ξενοδοχεία, χλιδάτες σουίτες και εντυπωσιακά ρετιρέ με πισίνες και τζακούζι, αλλά με… πολύ εναλλακτικές… πλωτές επιλογές διανυκτέρευσης!

Μια νέα ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να διανυκτερεύουν σε καμπίνες και πολυτελή γιοτ που παραμένουν δεμένα στα λιμάνια.

Όπως εξήγησε στη MailOnlineTravel ο συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας «BedsonBoard», TimLudlow, η ιδέα προέκυψε από τη λεγόμενη «οικονομία μοιράσματος» (shareeconomy) και θυμίζει τη λειτουργία άλλων γνωστών εταιρειών, όπως η Airbnb και η CouchSurfing.

Μετά από ένα κοινό ταξίδι στην Πάλμα την περασμένη χρονιά για μια ρεγκάτα, ο ίδιος με το φίλο και συνεργάτη του SirPeterOgden, αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα που τους προέκυψε εκεί.

«Δεν υπήρχαν μέρη να μείνουμε. Όλα τα ξενοδοχεία ήταν κλεισμένα, όμως υπήρχε κι άλλος κόσμος που αναζητούσε μέρη για διανυκτέρευση. Ο Peter άρχισε να ρωτάει τι γίνεται με όλα τα άδεια σκάφη στη μαρίνα» είπε ο Tim.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της ενοικίασης κρεβατιών σε σκάφη και η εταιρεία τους «BedsonBoard».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση