GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα βγάζουν

«Επειδή έχουν πάρα πολλά και επειδή ξοδεύουν πιο πολλά από τα έσοδά τους τους είπαμε: Σας δανείζουμε, σας βοηθάμε αλλά πρέπει να αρχίσ...

Σόιμπλε: Οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα βγάζουν

«Επειδή έχουν πάρα πολλά και επειδή ξοδεύουν πιο πολλά από τα έσοδά τους τους είπαμε: Σας δανείζουμε, σας βοηθάμε αλλά πρέπει να αρχίσετε να μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα εισπράττετε» έστειλε το μήνυμα του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο κύριος Σόιμπλε δίνοντας συνέντευξη σε ένα μικρό κορίτσι για λογαριασμό του RDF δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές για την Ελλάδα, παραλληλίζοντας τη συνέπεια της Γερμανίας με εκείνη της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων.

-"Πόσα χρωστάει η Γερμανία;", ρώτησε στην αρχή της συνέντευξης η μικρή δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι: "Τα χρέη είναι τόσα πολλά που προκαλούν ίλιγγο. Είναι 1.4 τρισ. δηλαδή... 1.4 τρισ. χρωστάει μόνο το Ομοσπονδιακό Κράτος. Αλλά μην ανησυχείς. Τα αποπληρώνουμε πάντα. Αν όμως αυξάνονται συνεχώς τα χρέη, αν κάποιος ξοδεύει πιο πολλά χρήματα από τα έσοδά του, τότε κάποια στιγμή θα κινδυνεύσει. Κι αυτό δεν το κάνουμε εμείς"

Η μικρή συνέχισε, αυτή τη φορά δείχνοντας το Γιάννη Βαρουφάκη: "Με αυτόν εδώ... με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Βαρουφάκη είχατε τον τελευταίο καιρό κάποια προβλήματα. Τι συνέβη ακριβώς;".

"Επειδή έχουν πάρα πολλά χρέη και επειδή ξοδεύουν πιο πολλά χρήματα από τα έσοδά τους, τους είπαμε: Σας δανείζουμε, σας βοηθούμε για να μην πληρώσετε πολλά, αλλά πρέπει να αρχίσετε να μην ξοδεύετε περισσότερα απ' όσα εισπράττετε", απάντησε ο κύριος Σόιμπλε με τη σειρά του.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση