GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΔΗΣΟ: Είναι αδιανόητο να μην έχουμε συμφωνία, τελειώνετε!

“Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να μην καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία. Και είναι εξίσου αδιανόητο τα κόμματα που πιστεύουν στον ευρωπα...

ΚΙΔΗΣΟ: Είναι αδιανόητο να μην έχουμε συμφωνία, τελειώνετε!

“Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να μην καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία. Και είναι εξίσου αδιανόητο τα κόμματα που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας να μην την στηρίξουν. Τελειώνετε!”, υπογραμμίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με ανακοίνωσή του για τη πορεία των διαπραγματεύσεων.

Το κόμμα του Γ. Παπανδρέου εκτιμά δε ότι όλη η αντιπολίτευση, με κάποιες εξαιρέσεις, μπορεί να στηρίξει την προοπτική συμφωνίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι “το 2010, μέσα στις δυσκολότερες συνθήκες, γλυτώσαμε με πραγματικά δύσκολες αποφάσεις ως χώρα τα χειρότερα και δεν ζήσαμε αυτά που έζησαν το 2013 τα αδέρφια μας στην Κύπρο, κανείς δεν δικαιούται να αφήσει τώρα τη χώρα να καταρρεύσει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση