GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξος για συμφωνία ο υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν

«Είναι δυνατόν να υπάρξει Grexit, αλλά η πραγματική ερώτηση είναι αν πρέπει να το ευχηθεί κανείς και ποιες θα είναι οι συνέπειες» δήλωσ...

Αισιόδοξος για συμφωνία ο υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν

«Είναι δυνατόν να υπάρξει Grexit, αλλά η πραγματική ερώτηση είναι αν πρέπει να το ευχηθεί κανείς και ποιες θα είναι οι συνέπειες» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν, κατά τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ οικονομίας σε εξέλιξη στην πόλη του, στο Τρέντο.

«Οι άμεσες συνέπειες δεν θα ήταν σημαντικές αλλά οι μεσοπρόθεσμες οπωσδήποτε πιο σοβαρές, διότι θα σήμαινε ότι το Ευρώ είναι ένα ζώο διαφορετικό από όπως το είχαμε σκεφθεί, ότι είναι μια αντιστρέψιμη πορεία και μέσα σε αυτό το σκηνικό θα γίνονταν πιο σημαντικές οι δομικές μεταρρυθμίσεις των χωρών-μελών», πρόσθεσε ο Πάντοαν.

«Κανείς δεν μπορεί να πει σήμερα τι είδους διαχείρισης θα τύχαινε μια έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών.

Με αναφορά, πάντως, στις διαπραγματεύσεις υπογράμμισε: «Βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις τεχνικού και πολιτικού χαρακτήρα, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα υπάρξει σύντομα συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση