GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρμέγω δηλητήριο, ψυχολογώ κροκόδειλους: Τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα

Θεωρείτε τη δουλειά σας βαρετή; Σας προκαλεί αποστροφή η σκέψη να είστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το από...

Αρμέγω δηλητήριο, ψυχολογώ κροκόδειλους: Τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα

Θεωρείτε τη δουλειά σας βαρετή; Σας προκαλεί αποστροφή η σκέψη να είστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα; Τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω επαγγέλματα για να πάρετε ιδέες! Σας προειδοποιούμε όμως: μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς σας αλλά με... σεβαστές δόσεις αδρεναλίνης εκ μέρους σας

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα του κόσμου

Ψυχολόγος κροκόδειλων

Γιατί και τα ερπετά θέλουν... το Φρόυντ τους. Οι γητευτές των κροκόδειλων αναλαμβάνουν να τους φέρουν στην ακτή, προκειμένου να τους μελετήσουν οι βιολόγοι και άλλοι επιστήμονες αλλά και να τους μάθουν την πρέπουσα συμπεριφορά όταν οι κροκόδειλοι βρίσκονται σε ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία. Αμοιβή; Περίπου 62.500 δολάρια το χρόνο!

Κυνηγός καταιγίδων

Riders... of the storm ή κάπως έτσι. Μετεωρολόγοι αλλά και φωτορεπόρτερ συχνά κυνηγούν τις καταιγίδες και τους τυφώνες καταγράφοντας συναρπαστικές εικόνες ή επιστημονικά δεδομένα. Αμοιβή 61.000 δολάρια το χρόνο. Σημειωτέον: κάποιοι το κάνουν σαν χόμπυ!

Αρμέγοντας δηλητήριο

Το αντίδοτο φτιάχνεται από το ίδιο το δηλητήριο. Και πολλά φάρμακα περιέχουν συστατικά που περιέχονται σε δηλητήριο φιδιών και άλλων ζώων. Και κάποιοι πρέπει να το αρμέξουν! Αμοίβονται για αυτό με 30.000 δολάρια το χρόνο!

Εκπαιδευτές skydiving

Πολλοί το κάνουν ως χόμπυ ή extreme sport! Κάποιος όμως πρέπει να τους το μάθει. Και πληρώνεται περίπου 24.000 δολάρια το χρόνο για να το κάνει αυτό.

Δύτες σπηλαίων

Είναι μαγευτικό αλλά πολύ πιο επικίνδυνο από όσο ακούγεται. Πρώτον λόγω των ατυχημάτων από τα καιρικά και θαλάσσια φαινόμενα (αλλαγή πίεσης στα νερά, στενά περάσματα κ.ά.) αλλά και των μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκαλέσει. Αμοιβή: 58.640 δολάρια/χρόνο.

Πηδώντας μέσα στον καπνό

Όταν υπάρχει φωτιά σε μια απομακρυσμένη περιοχή ή όταν πρέπει να γίνουν καταγραφές στην έρημο (για επιστημονικούς λόγους), κάποιος πρέπει να πάει εκεί. Οι άνθρωποι που πηδούν με αλεξίπτωτο σε αυτές τις συνθήκες έχουν τρομερή εκπαίδευση και πρέπει να επιβιώσουν σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και ακραίων φαινομένων για τουλάχιστον 72 ώρες. Αμοιβή: 33.000 δολάρια το χρόνο.

Οδηγοί σαφάρι

Όταν οι τουρίστες περνούν καλά, κάποιος πρέπει να τους οδηγεί και να... ανησυχεί για τα άγρια θηρία. Αμοιβή 70.000 δολάρια το χρόνο.

Κασκαντέρ

Οι σταρ του Χόλυγουντ παίρνουν πολλά εκατομμύρια. Υπάρχουν όμως και επικίνδυνες σκηνές που κάποιος πρέπει να τις κάνει. Και αυτή είναι δουλειά για τους κασκαντέρ. Αμοιβή: 70.000 δολάρια το χρόνο.

Οδηγοί ορειβατών στο Έβερεστ

Αμοιβή: 5.000 δολάρια τη σεζόν.

Καθαριστής ενυδρείων καρχαριών

Και εκτός από την καθαριότητα, φροντίζουν και τα μεγαλόσωμα θαλάσσια κήτη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση