GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης: "κ. Σαμαρά, σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι, δεν πείθετε..."

Ο κ. Σαμαρας,για ακόμη μια φορά με μονη επιδίωξη το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον ζητά κυβερνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Τσίπρα. Επα...

Ο κ. Σαμαρας,για ακόμη μια φορά με μονη επιδίωξη το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον ζητά κυβερνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Τσίπρα.
Επαναφέρει για άλλη μια φορά το σχέδιο που μετήλθε μαζί με αλλες φίλιες δυνάμεις,ανατροπής του Γ. Παπανδρεου,του εκλεγμένου πρωθυπουργού του 44%,που τελικα οδήγησε την χώρα σε περιπέτειες.
Το σχέδιο-σενάριο της για άλλη μια φορά θεσμικής εκτροπής,τίθεται σε εφαρμογή δια στόματος Σαμαρα,οπως με την κυβερνηση Παπανδρεου.
Η δεδηλωμένη κ.Σαμαρα δόθηκε απο τον ελληνικό λαό πριν πέντε μήνες.
Οι κυβερνήσεις κρίνονται απο τον λαό σε τέσσερα χρόνια.
Σεβαστείτε το.
Σταματήστε να επενδύετε,σε εκτροπές και παρενθεσεις και εσείς και οι σοσιαλδεξιοί φίλοι και πρώην πολιτικοί σας συνεταίροι,μαζί με την συντηρητική συμμαχία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.
Σας εχουν πάρει χαμπάρι. δεν πείθετε, παρα τις αστοχίες τα λάθη τις επιπολαιότητες,τις ανακολουθίες,τα σοσιαλδεξια ανοίγματα που δεν οδηγούν πουθενά και τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιχ. Καρχιμακης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση