GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταρρέουν τα νοσοκομεία και κανένας δεν δίνει την παραμικρή προσοχή!

Tasos Dousis Καλημέρα!!! Ειλικρινά υπάρχουν φορές που θέλω να σπάσω την τηλεόραση. Ρε παιδί μου ,οκ σαν λαός είμαστε ζώα το καταλαβαίνω...

Tasos Dousis

Καλημέρα!!! Ειλικρινά υπάρχουν φορές που θέλω να σπάσω την τηλεόραση. Ρε παιδί μου ,οκ σαν λαός είμαστε ζώα το καταλαβαίνω,είμαστε ανθρωποι που κατα καιρούς μασάμε απο υποσχέσεις λόγια παπαρες κλπ. Το ξέρω, το αποδέχομαι, προχωράω...Αλλά να φτάνουμε στο σημείο να μην βλέπουμε ούτε καν αυτο που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και εχει σχέση με την ζωή μας ,αυτο ειλικρινά με αφήνει μαλάκα. Προσέξτε μιλάω για τα δημόσια νοσοκομεία επειδή έτυχε να εχω προσωπική εμπειρία με το Σισμανόγλειο.
Καταρρέουν τα νοσοκομεία και κανένας δεν δίνει την παραμικρή προσοχή!!! Εχω γιατρό στο Σισμανόγλειο στο ουρολογικό που εχει να πάει στο σπίτι του μια εβδομάδα...Οι ελάχιστοι γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν στα όρια εξάντλησης και υπερκόπωσης ενώ ταυτόχρονα τα αναλώσιμα υλικά ειναι είδος πολυτελείας!!!
Οι ασθενείς ΕΛΛΗΝΕΣ και αλλοδαποί βρίζουν και πλακώνονται στο ξύλο με γιατρούς και νοσοκόμες διότι βλακωδώς ισχυρίζονται, οτι για το μαύρο χάλι του σισμανογλείου φταίει το προσωπικό. Τα νοσοκομεία προειδοποιώ ειναι στην χειρότερη κατάσταση απο ποτέ,θα θρηνήσουμε θύματα, θα επικρατήσει χάος!!! Σε αυτή την απίστευτη κατάσταση βγαίνει και ο υπουργός, ο οποίος ρε μάγκα μου, αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έκοψα λεει το 5 ευρώ, μπράβο φίλε...το αντικατέστησες με άλλο μέτρο για να μπαίνει ζεστό χρήμα στο νοσοκομείο; Όχι βέβαια, γιατι στα τέτοια σου οι ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό εσένα σε ενδιαφέρει μονο το τι θα ακούσει ο βλάκας που στέκεται στο χαζοκούτι. Σωστά; Σωστά. 
Τελικά φτάνω στο συμπέρασμα οτι είμαστε ένας λαός που ρε φίλε φτιαχνομαστε με το παραμύθι. Δεν μας απασχολεί η πραγματικότητα έχουμε εκπαιδεύσει τα αυτιά μας στον άκρατο λαϊκισμό και στην παπάρα!!!
 Βρέθηκα στο Σισμανόγλειο απο ανάγκη και οφείλω να πω δημόσια πως αυτοί οι ανθρωποι ειναι κυριολεκτικά ήρωες. Εκτιμώ οτι το ίδιο συμβαίνει σε ολα τα νοσοκομεία στην χώρα θα φτάσουμε στο σημείο οι γιατροί και οι νοσηλευτές να θέλουν ψυχοφάρμακα για να σταθούν στα πόδια τους και να μην χάσουν το μυαλό τους. Παράκληση ,ολοι μας να δείχνουμε υπομονή στα νοσοκομεία, εκφράσεις του τύπου..." Κάνε την δουλειά σου ρε καθήκι...εγω σε πληρώνω...άμα δεν σου αρέσει παραιτήσου...κα" να σταματήσουν και να καταδικάζονται. Καθάρματα υπάρχουν σε ολα τα επαγγέλματα ,δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα νεύρα μας στον ανθρωπο που ειναι δίπλα μας και δεν εχει δει το παιδί του 7 ημέρες,απλήρωτος , νηστικός και άυπνος...συγνώμη μονο κάθαρμα δεν ειναι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση