GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα φταίει η Ελλάδα

"Έχουμε δείξει αλληλεγγύη αλλά και η Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κάνει κάτι από αυτά που έχει πει. Αν δεν υπάρξουν προτάσεις δε...

Σόιμπλε: Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα φταίει η Ελλάδα

"Έχουμε δείξει αλληλεγγύη αλλά και η Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κάνει κάτι από αυτά που έχει πει. Αν δεν υπάρξουν προτάσεις δεν θα υπάρξει και κάτι για το οποίο να συζητήσουμε" δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στο Eurogroup. 

Ο κος Σόιμπλε τόνισε και αυτός ότι δεν υπάρχει πρόεδρος στις διαπραγματεύσεις και "η όποια κίνηση θα έρθει από την πλευρά της Ελλάδας". 

"Οι άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από αυτή την κατάσταση και όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση να βοηθήσουν" είπε ακόμα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.  

1 σχόλιο

  1. Σόιμπλε: Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα φταίει η Ελλάδα..

    Έχεις δίκιο διότι οι ΤΖΥΡΙΖΕΟΙ δεν κατάλαβαν ΠΌΤΕ με τι θηρία είχαν να κάνουν πολύ σαβουαρ βιβ σας έπαιξαν και ΈΧΑΣΑΝ... Αντί να σας παίρνουν ΤΑ ΛΕΦΤΆ και να τα διοχετεύουν στον κοσμάκη (ακόμα και με παράνομο τρόπο για αυτούς) οι ΤΖΥΡΙΖΕΟΙ νόμιζαν ότι είστε άνθρωποι !!!!! εντάξει από θεωρίες είναι φουλ οι αριστεροί από πράξης ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ......σε δυο τρεις μήνες θα εξαφανιστούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση