ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Κόβουν» τις πρόωρες συντάξεις για να «σωθεί» το ΕΚΑΣ

Share it:
«Κόβουν» τις πρόωρες συντάξεις για να «σωθεί» το ΕΚΑΣ

Την έγκριση και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να πάρει σήμερα και η αναθεωρημένη ελληνική πρόταση η οποία θα επιβάλλει από τον Ιούλιο ισχυρά αντικίνητρα για πρόωρες συνταξιοδοτήσεις με στόχο να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό και να αποσυρθεί η απαίτηση των δανειστών για περικοπή του ΕΚΑΣ.
Παράλληλα, κυβερνητικά στελέχη άφηναν χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο και κάποιων παρεμβάσεων στο σενάριο για το ΦΠΑ με στόχο τα συνολικά επιπλέον έσοδα να αυξηθούν στα 1,5 – 1,6 δις ευρώ με αντάλλαγμα να μην ισχύσει η αύξηση κατά 10% του συντελεστή για τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.
Μετά την οριστικοποίηση της νέας ελληνικής πρότασης επείγει η αξιολόγηση από τους τρείς θεσμούς ώστε να έχει μια πρώτη τεχνική τεκμηρίωση από τους εκπροσώπους των δανειστών.
Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση