GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς σε Τσίπρα: Πάμε μια βόλτα στα νησιά όταν αυξηθεί ο ΦΠΑ...

“Μόλις αυξήσετε τον ΦΠΑ, ελάτε να πάμε μαζί μια βόλτα στα νησιά”, απάντησε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκ...

Σαμαράς σε Τσίπρα: Πάμε μια βόλτα στα νησιά όταν αυξηθεί ο ΦΠΑ...

“Μόλις αυξήσετε τον ΦΠΑ, ελάτε να πάμε μαζί μια βόλτα στα νησιά”, απάντησε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην παρότρυνση του Αλέξη Τσίπρα να μην κυκλοφορεί “μόνο στην Κηφισιά”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι η κυβέρνηση ζητά από την αντιπολίτευση να στηρίξει αυτό που δεν θέλουν να στηρίξουν οι δικοί της, σχολιάζοντας πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι “η πιο υπάκουη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Θέλετε τη φοροεπιδρομή για να φτιάξετε το υπερτροφικό κράτος, ανέφερε ο κ. Σαμαράς, καλώντας την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία, για να πει η ΝΔ αν συμφωνεί ή δε συμφωνεί.

“Κάθε καθυστέρηση είναι σε βάρος του τόπου. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή πορείας με τη μεγάλη συνεννόηση”, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Απατώντας στις αναφορές Τσίπρα, ότι σήμερα εμφανίστηκε στη Βουλή ο “αντιμνημονιακός κ. Σαμαράς των Ζαππείων”, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε πως “εκεί τέθηκε η ανάγκη να υπάρξει μια ατζέντα μεταρρυθμίσεων που τότε κανείς δεν υποστήριζε και σήμερα όλοι υιοθετούν”. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σαμαράς, “διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου μνημονίου στο δεύτερο”.

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ Μ@Λ#ΚΙΕΣ ,ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΛΩΤΗΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση