GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Ο αγωγός φυσικού αερίου θα βοηθήσει την Ελλάδα

Αμφιβολίες για το αν η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά πραγματικά την Ελλάδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας αργά χθες...

Πούτιν: Ο αγωγός φυσικού αερίου θα βοηθήσει την Ελλάδα

Αμφιβολίες για το αν η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά πραγματικά την Ελλάδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας αργά χθες τη νύχτα σε σειρά διεθνών πρακτορείων.

Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε ότι το σχέδιο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου σε ελληνικό έδαφος θα βοηθήσει τους Έλληνες να αποπληρώσουν τους διεθνείς δανειστές, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, που επικαλείται το Associated Press.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Β. Πούτιν υπογράμμισε ότι “εάν η ΕΕ θέλει η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της, τότε πρέπει να ενδιαφέρεται για μια αναπτυσσόμενη ελληνική οικονομία, που θα βοηθά να ξεπληρωθούν τα χρέη”. Και συνέχισε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο: “Η ΕΕ πρέπει να μας χειροκροτά. Πού είναι το κακό στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση